Bloggen finns kvar

Fått lite frågor om bloggen är nerlagt. Nej det är den inte. Men jag har inte haft så mycket tid och sen har internet strular som bara den. Men just nu uppdaterar jag mera min andra blogg som är: charliebewleysweden.blogg.se/

Jag har fått reda på att Charlie både läser och följer bloggen och det är jag så tacksam för! Och sen har underbara Charlie börjat att följa min CharlieBewleySweden twitter. Så otroligt glad. Jag har fått så många nya kontakter och vänner från världen över som är Charlie Bewley fans.

Om någon månad åker jag till Tyskland för att vara på plats på RingCon där Charlie, Peter, Alex, Gil, BooBoo och Jodelle som kommer att vara där. Jag längtar jätte mycket och jag får äntligen träffa Charlie igen. Och självklart alla dom andra från Twilight. Jag längtar även tills jag får träffa alla mina nya vänner och Charlie Bewley fans som kommer att vara på plats.

Jag hoppas att jag får en stund själv med Charlie så jag kan få intervjua honom och även dom andra från Twilight.
Har skickat och frågat så nu väntar jag bara på svar. * Håll tummarna *

Jag undrar om någon vill hjälpa mig att blogga här inne? Någon jag kan lita på. Är ni intresserade så kommentera gärna i just detta inlägget.

Glöm nu inte att kolla in min CharlieBewleySweden blogg. Och när jag åker till RingCon så kommer jag att uppdatera Charlie bloggen. Finns även på twitter och facebook. Allt hittar ni som sagt i Charlie bloggen.



Den andra delen av Breaking Dawn

Den andra delen av Breaking Dawn kommer ut den 16 novemver, 2012.

Ny Jackson Rathbone outtake

Mums ;)



Bildkälla

RSS 2.0